VACATURE- Gezocht  Camera vrouw

INTERNET ADVERTISING
March 7, 2018
VACATURE – Gezocht Regisseur/ V
May 24, 2018

Gezocht  Camera vrouw

Brabant Media is op zoek naar een enthousiaste cameravrouw die haar vak verstaat, betrouwbaar is en professioneel te werk gaat.

Brabant Media is een reclamebedrijf die klanten alles rondom digitale reclame bieden. Wij produceren banneradvertenties voor webpagina´s, maken promotionele videoclips en reclames. Daarnaast maken wij verschillende producties als televisieprogramma´s en bedrijfsfilms.

Als cameravrouw draai je mee in het Media Productie team. Ook ga je mee als allroundtechnicus naar evenementen en bij onze media producties.

Wat wij van jou verwachten?

Ervaring met camera, communicatief vaardig, flexibele werkhouding (geen 9 tot 5 mentaliteit), leergierig, creatief en een teamplayer. Je bent minimaal eens in de twee weken op zaterdag- of zondagmiddag beschikbaar en beheerst de Koerdische en Turkse taal goed.

Wat jij van ons kunt verwachten?

Je komt te werken in een jong en dynamisch team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers binnen een jong mediabedrijf. Je krijgt de vrijheid om je zelf te ontwikkelen en de nodige ondersteuning. Tevens is er ruimte en aanmoediging voor eigen input en creativiteit.

Soort dienstverband: Deeltijd, Freelance, ZZP

Heb je interesse in deze functie, dan kan je contact opnemen met Y. Ayyildiz 06-44641629 of mailen naar info@brabantmedia.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Buy now