VACATURE – Gezocht allround medewerkster ICT/ V

VACATURE – Gezocht Technicus Licht en Geluid/ V
May 24, 2018

Gezocht allround medewerkster ICT/ V

Brabant Media is opzoek naar een enthousiaste cameravrouw die haar vak verstaat, betrouwbaar is en professioneel te werk gaat.

Brabant Media is een reclamebedrijf die klanten alles rondom digitale reclame bieden. Wij produceren banneradvertenties voor webpagina´s, maken promotionele videoclips en reclame´s. Daarnaast maken wij verschillende producties als televisieprogramma´s en bedrijfsfilms.

Wat wij van jou verwachten?

Ervaring binnen de ICT en bij voorkeur een ICT-opleiding. Je bent flexibel ingesteld en hebt geen 9-5 mentaliteit.

Als allround medewerkster ICT lever je een bijdrage aan alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van ICT. Je zorgt voor de juiste inzet en actueel houden van ICT-middelen. Je draagt zorg voor ICT taken die verband houden met het installeren van hard- en software, onderhouden en beheren van hard- en software en het ondersteunen van gebruikers van verschillende ICT systemen en applicaties. Je wordt daar waar nodig en mogelijk als projectmedewerker ingezet bij ICT-projecten. Ook is het van belang dat je Engelse, Duitse ,Koerdische en Turkse taal goed beheerst  in woord en geschrift.

Wat jij van ons kunt verwachten?

Je komt te werken in een jong en dynamisch team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers binnen een jong mediabedrijf. Je krijgt de vrijheid om je zelf te ontwikkelen en de nodige ondersteuning. Tevens is er ruimte en aanmoediging voor eigen input en creativiteit.

Soort dienstverband: Deeltijd, Freelance, ZZP

Heb je interesse in deze functie, dan kan je contact opnemen met Y. Ayyildiz 06-44641629 of mailen naar info@brabantmedia.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Buy now