VACATURE – Gezocht Technicus Licht en Geluid/ V

VACATURE – Gezocht Regisseur/ V
May 24, 2018
VACATURE – Gezocht allround medewerkster ICT/ V
May 24, 2018

Gezocht Technicus Licht en Geluid/ V

Brabant Media is opzoek naar een enthousiaste cameravrouw die haar vak verstaat, betrouwbaar is en professioneel te werk gaat.

Brabant Media is een reclamebedrijf die klanten alles rondom digitale reclame bieden. Wij produceren banneradvertenties voor webpagina´s, maken promotionele videoclips en reclame´s. Daarnaast maken wij verschillende producties als televisieprogramma´s en bedrijfsfilms.

Wat wij van jou verwachten?

Als technicus licht en geluid heb je basiskennis van licht-, video- en geluidsinstallaties. Daarnaast valt onder ja takenpakket: het aansluiten van livesets, bediening van belichting, het programmeren, optimaliseren, onderhouden van de lichtset en het afstellen en onderhouden van de geluidsset. Je bent accuraat, sociaal, snel werkend en flexibel. Ook is het van belang dat je Koerdische, Engelse en Turkse taal goed beheerst .

Wat jij van ons kunt verwachten?

Je komt te werken in een jong en dynamisch team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers binnen een jong mediabedrijf. Je krijgt de vrijheid om je zelf te ontwikkelen en de nodige ondersteuning. Tevens is er ruimte en aanmoediging voor eigen input en creativiteit.

Soort dienstverband: Deeltijd, Freelance, ZZP

Heb je interesse in deze functie, dan kan je contact opnemen met Y. Ayyildiz 06-44641629 of mailen naar info@brabantmedia.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Buy now