VACATURE – Gezocht Regisseur/ V

VACATURE- Gezocht  Camera vrouw
May 24, 2018
VACATURE – Gezocht Technicus Licht en Geluid/ V
May 24, 2018

Gezocht Regisseur/ V

Brabant Media is opzoek naar een enthousiaste regisseur die haar vak verstaat, professioneel te werk gaat voor het maken van verschillende producties.

Brabant Media is een reclamebedrijf die klanten alles rondom digitale reclame bieden. Wij produceren banneradvertenties voor webpagina´s, maken promotionele videoclips en reclame´s. Daarnaast maken wij verschillende producties als televisieprogramma´s en bedrijfsfilms.

Wat wij van jou verwachten?

Naast je ervaring als regisseur  ben je communicatief vaardig, stressbestendig en kan goed het overzicht bewaren. Je bent een initiatiefnemer, creatief & artistiek, teamplayer en besluitvaardig. Je bent minimaal eens in de twee weken op zaterdag- of zondagmiddag beschikbaar en je beheerst de Engelse, Koerdische en Turkse taal goed.

Wat jij van ons kunt verwachten?

Je komt te werken in een jong en dynamisch team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers binnen een jong mediabedrijf. Je krijgt de vrijheid om je zelf te ontwikkelen en de nodige ondersteuning. Tevens is er ruimte en aanmoediging voor eigen input en creativiteit.

Soort dienstverband: Deeltijd, Freelance, ZZP

Heb je interesse in deze functie, dan kan je contact opnemen met Y. Ayyildiz 06-44641629 of mailen naar info@brabantmedia.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Buy now